Один з найяскравіших учасників романтичного шоу "Холостячка" Максим Тарапата, який боровся за серце головної героїні Злати Огнєвіч, розповів про свої новорічні ритуали, які піднімають святковий настрій.

Після виходу шоу "Холостячка" Максим Тарапата отримав популярність в мережі, тому він активно ділиться з шанувальниками новими фото, відео або ж цікавими новинами з особистого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за ним стежить понал 120 тисяч осіб.

Цього разу Макс Тарапата поділився святковим знімком на тлі ялинки і розповів, як піднімає собі новорічний настрій. Він зізнався, що гарний настрій з'являється саме після того, як в будинку встановлюють ялинку і прикрашають її яскравими іграшками та гірляндами.

Макс Тарапата, фото з instagram
Макс Тарапата, фото з instagram

Останній штрих в цій "новорічній картині" звичайно ж подарунки під святковою ялинкою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Крісмасмуд на максималках.🍾 Дуже цікаво спостерігати, як з нічого починає з'являтися новорічний настрій. Неначе існує якийсь пусковий механізм! Запускається ж він поступово, стартуючи з моменту появи у будинку ялинки🎄 простий, а головне перевірений часом ритуал, родом з самого дитинства. Завдяки якому прокидається в душі по-дитячому наївна і щира радість! 😅 Можливо, такі ритуали і атрибути для того і придумані, щоб нагадати, що радість вже всередині нас. Її просто потрібно вміти "запускати", - зазначив він.

Нагадавши, Макс Тарапата повів кохану в ресторан, поки Злата Огневич "чахне" на самоті після "Холостячки": "Подумала, що його дівчина"

Раніше Знай повідомляв, Андрій Задворний повідомив про нову пристрасть після розриву зі Златою Огневич: "занурююся з головою"

Також Знай писав, "колишній" Злати Огневич Максим Тарапата почув відповідь на головне питання в житті - " так!"