Відома українська співачка Джамала перед Новим роком подякувала всім шанувальникам, які пильно стежили за нею та слухали її пісні.

Джамала має велику армію шанувальників, саме тому вона часто ділиться з ними новими фото, відео, цікавими новинами з особистого та професійного життя, або ж своїми думками стосовно тої, чи іншої теми на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 880 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Цього разу Джамала поділилася милим сімейним відео, де показала чоловіка та двох синів під свою нову пісню "Новий рік з тобою". У відео зірка показала свій родинний ранок, та як вони всі разом прикрашали новорічну ялинку. Родина, як ніколи виглядає щасливою та радісною.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Також перед Новим роком Джамала вирішила всім подякувати за те, що цілий рік слухали її пісні та були її відданими фанатами.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

"Новий рік з тобою. Дякую всім, хто дивиться мій інста. Слухає мою музику. Співає мої пісні. Пише коментарі. Дякую вам за 2021. Я дуже хочу зустрітися з вами в 2222!!! Мені подобається ця ідея та зручно писати 😂🤪🎄" ", - зазначила Джамала.

Фото зі сторінки Джамали
Фото зі сторінки Джамали

Нагадаємо, Джамала поділилася найкумеднішими моментами свого життя: купа змій на голові і величезна піцца. Джамала згадала найяскравіші моменти 2021 року, які надовго залишаться у її пам'яті

Також Знай писав, Джамала збадьорилася й "відростила" довгу косу після чуттєвих повідомлень: "Надає сил та надії". Українська співачка постала в несподіваному образі перед шанувальниками.

Раніше Знай повідомляв, Джамала відповіла, скільки їй заплатили на Євробаченні: "Крім кришталевої нагороди, я отримую ще..."