Дружина відомого голлівудського актора Уілла Сміта Джада Пінкетт-Сміт страждає від облисіння. Багато хто довгий час думав, що жінка спеціально голить голову, проте виявилося зовсім інакше.

Про це Джада розповіла на своїй сторінці в Instagram, показавши на відео лінію випадіння волосся.

Так, стало відомо, що дружина Уілла Сміта, актриса і продюсер Джада Пінкетт-Сміт вперше відверто заявила про боротьбу з облисінням. 50-річна зірка зізналася, що їй діагностували алопецію. Через це жінка на тривалий час впала в депресію.

Джада Пінкетт-Сміт, скріншот
Джада Пінкетт-Сміт, скріншот

Дружина відомого актора також показала на відео лінію випадіння волосся. За її словами, на цій ділянці голови волосся одного разу просто випало і перестали рости.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Джаді Пінкетт-Сміт було важко змиритися з діагнозом і прийняти зміни у своїй зовнішності, але в цьому їй допоміг чоловік і їх дочка.

Джада Пінкетт-Сміт, скріншот
Джада Пінкетт-Сміт, скріншот

"Зараз я можу тільки над цим сміятися. Ви всі знаєте, що я довго боролася з облисінням. А тепер подивіться на цю лінію праворуч посередині прямо тут ... вона взяла і просто так з'явився! Схоже, цього разу мені буде складно приховати її, тому я подумала, що поділюся цим з вами, щоб ви не задавали ніяких питань. До речі, я вирішила прикрасити це місце стразами, зроблю собі маленьку корону, - іронічно зазначила жінка.

Джада Пінкетт-Сміт, скріншот
Джада Пінкетт-Сміт, скріншот

Нагадавши, Анджеліна Джолі наростила волосся і вбралася в космічний наряд від Версаче: Донателла не змогла стримати емоцій

Раніше Знай писав, авіакатастрофа, переслідування, Боротьба за дітей: непроста доля 57-річної Сандри Буллок. Сандра Буллок пережила дуже багато...

Також Знай повідомляв, Дольф Лундгрен і Джонні Депп зізналися, що дуже змінилися після народження дочок: "не уявляв ,що можна так сильно любити"