Зовсім недавно між нинішньою і колишньою дружиною Віктора Павліка розгорівся найсильніший конфлікт, в ході якого сторони, ймовірно, змогли досягти компромісів, але як виявилося - лише на час.

Катерина Репяхова вирішила влаштувати справжню війну проти Лори Созаєвої, бо в якийсь момент навіть демонструвала свої сльози в Stories, розповідаючи, як її не хоче підтримувати чоловік.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

"Мене дуже образив мій чоловік. І я не впевнена, що ми після цього будемо з ним разом. Я в цій війні одна!", - заявляла вона.

Але зараз, ймовірно, вона помирилася з Віктором Павліком, бо на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями і відео і де за її життям стежать понад 155 тисяч чоловік, з'явилася Обкладинка Журналу з музикантом і їх малюком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

"Вийшло дуже тепле, сімейне інтерв'ю❤️", - пише Катерина.

На знімку малюк разом з Віктором посміхаються і обіймають один одного на тлі новорічної ялинки.

"Такий милий малюк і чудовий тато!", "Дуже красиве фото😍", "Прекрасні фото!", "Дуже красиве фото!🔥", "А які чудові знімки вийшли❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Репяхова нарешті пробачила Віктора Павліка і показала найвеселіші моменти з ним: битва яєць, сосиска в зубах і вагітний животик

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Репяхова перед святами розповіла про найяскравішу подію в 2021 році: "Мріяла з самого дитинства"

Знай.ua писав, Віктор Павлік з сином розтанули в обіймах найріднішої жінки - і все це на очах у Каті Репяхової: "Скільки радості"