Якось зовсім недавно Максим Галкін розповідав про ганебну ситуацію, що сталася з Миколою Басковим на зустрічі з президентом Латвії.

Тоді натуральний блондин прийшов п'яний, подарував главі держави пляшку горілку і навіть випадково розлив банку огірків на його костюм. А зараз давайте поговоримо про Миколу Баскова і Філіпа Кіркорова, яких довгі роки намагаються сварити і навіть обманювати.

Микола Басков, фото: Instagram
Микола Басков, фото: Instagram

Останні роки вони активно дружать, разом подорожують, ходять в кіно і зустрічаються, щоб обговорити останні новини в Росії і Світі. Якось Кіркоров подзвонив Баскову вночі і запропонував проїхатися по нічній Москві. А в ефірі телепередачі "Привіт, Андрій" був підтверджений факт міцної дружби. Вони додали, що завжди готові прийти один одному на допомогу.

"Я не бачу перед собою суперників, тільки Коля може з'явитися з сюрпризом, останнім часом приємним", - заявив Філіп Кіркоров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Але Микола Басков знайшов, що на це відповісти.

"Який я тобі суперник! Я твоя щаслива старість. Ти ж сам сказав, щоб я про тебе дбав", - додав натуральний блондин.

Філіп Кіркоров, фото з Instagram
Філіп Кіркоров, фото з Instagram

У підсумку виконавці прийшли до того, що будуть піклуватися один про одного, поки в справу не втрутився Валерій Леонтьєв. Його теж запевнили, що він ніколи не залишиться сам у біді. Але все ж один неприємний факт в Дружбі Кіркорова і Баскова проскакував - якось Микола не запросив його кататися на повітряних кулях після святкування ювілею.

Нагадаємо, огірочок вивалився з норки: Максим Галкін зганьбив Колю Баскова після зустрічі з президентом

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Ургант присоромив Філіпа Кіркорова через цінник на піджаку: "Хотів здати?"

Знай.ua писав, Філіп Кіркоров зізнався Дімі Білану в любові на його 40-річчя: "Не приймай близько до серця"