Відома українська співачка Оля Полякова напередодні Нового року похизувалася розкішним вбранням та підняла настрій українцям.

Оля Полякова має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому зірка часто намагається тішити їх новими фото, відео, цікавими подробицями з життя, або ж своїми думками стосовно тої чи іншої теми у своїх соцмережах. Цього разу вона вирішила поділитися новим відео для популярної мережі ТikТok.
Оля Полякова зняла відео під свою пісню "Люли". Зірка з'явилася у розкішній золотистій сукні з бантом на спині. Сукня вдало підкреслила її декольте та струнку талію. Доповнила свій образ Полякова довгими рукавичками у тон сукні, золотистими босоніжками та масивними сережками.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

"Кому люлів?", - так іронічно Оля Полякова підписала своє відео.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Фанати Олі Полякової одразу ж прийнялися залишати для неї компліменти, деякі навіть відмітили, що у цьому образі співачка схожа на ляльку Барбі.

"Дуже красиво виглядає", "Красуня обожнюю всі ваші пісні, кращої співачки немає як ви!!🥰🥰🥰супер молодець", "Красуня прям як лялька Барбі 🥰", "Ви дуже милі в цьому образі 🥰", "Пісня вогонь", "Модель з подіуму високої моди!!", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@polyakova_olya

Кому люлей? 🤩 #люлилюли

♬ Люли - Оля Полякова

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, з ким з колег по сцені хотіла б інтиму - "Дантесу і Притулі б не дала". Полякова зізналася, за що любить лисих чоловіків і що її приваблює в деяких акторах

Раніше Знай писав, Оля Полякова виставила свої шипи й напросилася на компліменти: "Всі очманіли"

Також Знай повідомляв, Маша Єфросиніна поділилася з Олею Поляковою враженнями від першого с*ксу: "Багато болю і страждань"