Вже пройшов майже місяць з моменту закінчення другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч в головній ролі.

Єдиною незмінною особою цієї телепередачі є ведучий Григорій Решетник, який продовжує допомагати і чоловікам, і жінкам на шляху до свого щастя. Саме він підказав Андрій Задворному повернутися на знімальний майданчик пост-шоу "Холостячки" і вибачитися перед Златою за те, як він зізнався їй, що вони більше не можуть бути разом.

Фото зі сторінки Христини Решетник
Фото зі сторінки Христини Решетник

Григорій частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 510 тисяч осіб. Завдяки фотографії в профілі його дружини Христини, ми дізналися, що сім'я Решетник вирішили відсвяткувати Новий Рік поза Україною або, принаймні, не в Києві.

"Вирушаємо на зустріч Новому 2022 році✈️🥳❤️", - пише жінка в публікації.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

А ось Григорій вирішив привітати всіх з наступаючими святами в своїй манері. Він знявся в короткому ролику для телеканалу СТБ.

"Романтичних побачень і неземних почуттів. З Новим роком, друзі!", - каже телеведучий.

Нагадаємо, Григорій Решетник показав своїх трьох синів-богатирів - ось воно справжнє щастя: "Мамина і татова копія"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Задворний повідомив про нову пристрасть після розриву зі Златою Огнєвіч: "Поринаю з головою"

Знай.ua писав, Григорій Решетник здійснив давню мрію з Ксенією Мішиною та Сергієм Притулою: Злата Огнєвіч на "Холостячці" цього не змогла