Просто з Донбасу, де українські захисники продовжують охороняти мир і спокій для цієї країни, прийшли дуже сумні новини. Так, у п'ятницю, 31 грудня, в результаті ворожих обстрілів загинув український військовослужбовець ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки оперативному повідомленню прес-центру штабу ООС у мережі Facebook.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

Минулої доби російсько-окупаційні війська тричі порушували режим припинення вогню. Поблизу Травневого терористи відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, поруч з Авдіївкою - зі стрілецької зброї, а по позиціях ЗСУ біля Водяного – з автоматичних і протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Один український військовослужбовець отримав несумісні з життям поранення в результаті ворожих обстрілів. Бійці ЗСУ відкривали вогонь у відповідь, щоб змусити російських окупантів припинити обстріли.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З початку поточної доби, 1 січня, терористи "Л/ДНР" також тричі вже відкривали вогонь. Поблизу Широкиного окупаційні війська били по позиціях ЗСУ з автоматичних і протитанкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів.

Поруч з Новолуганським російські терористи вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, а в бік Водяного – з протитанкових гранатометів. Внаслідок ворожих обстрілів 1 січня втрат серед особового складу ЗСУ немає.

Раніше повідомляли, бачив руйнування рідного міста і вирішив не сидіти, склавши руки: простий Будівельник у лавах ЗСУ здійснив прорив на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, боєць "Джин" поділився власним шляхом до окопів Донбасу- "200 кілометрів для війни-не відстань".

Знай.uа писав, любить волейбол і користується авторитетом: історія одного з кращих офіцерів Закарпаття.