Відома українська співачка Міша Романова поділилася кумедним відео в TikTok, в якому зізналася, що досі щорічно з'їдає папірці з новорічними бажаннями під бій курантів.

Наталія Володимирівна Могиленець часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram і в TikTok, де за її життям стежать понад 560 тисяч чоловік.

Скрін, Instagram Міша Романова
Скрін, Instagram Міша Романова

Вона показала ситуацію, коли всі в бій курантів піднімають келихи, радіють тому, що відбувається і наступаючому Новому році, але ось з нею сталося несподіване.

"Я, яка вдавилася папірцем з бажанням "завжди бути в центрі уваги", - пише Міша Романова у відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
При цьому, використовуваний звук досить кумедний і нагадує динозавра і щось подібне.

Міша Романова, фото: Instagram
Міша Романова, фото: Instagram

"Це дуже смішно", "Блискавично збулося", "Не дарма кажуть, що загадуючи бажання, треба бути максимально обережним, раптом збудеться", "У мене в минулому році так і було", "Спасибі, що відзначили автора, а не нахабно дослівно скопіювали, як роблять багато", "Моментальне виконання", "Ви не думали ще сценарії для новорічних комедій писати?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, головний біль Віри Брежнєвої і "коханка" Меладзе: Еріка Герцег з Віагри, зникла рік тому, знову повернулася

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Макса Барських Міша Романова з "ВІА Гри" змінилася до невпізнання: "Обличчя перекроїла"

Знай.ua писав, Заміна Злати Огнєвіч: Міша Романова з "ВІА Гри" показала нову "Холостячку"