Емма Уотсон розповіла про те, що була закохана в актора Тома Фелтона, який виконав роль Драко Малфоя. Про це повідомляє портал Daily mail.

З 1 січня вийшов спеціальний епізод знаменитої франшизи про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера, яка основна на серії романів Джоуан Роулінг.

Перед прем'єрою актори фільму зустріли на зйомках. Вони згадали як проходили зйомки фільмів. Не обійшлося і без зізнань - Емма Уотсон зізналася, що закохана була в Тома Фелтона.

Скрін, Instagram Уотсон
Скрін, Instagram Уотсон

"Я просто закохалася в нього. Пам'ятаю, у нас було завдання, намалювати, як на нашу думку виглядав Бог і Том намалював дівчину на скейті в кепці козирком назад. Я приходила кожен день, і шукала його номер в аркуші дзвінків, він був номером сім", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також в Тіктоку спливло відео зі знімального майданчика, де Емма ніжно танцює з Томою Фелтоном. Це стало приводом для чуток.

@ginnyweas1ey

Это что такое?😍💔✨ | #эммауотсон #томфелтон #фелтсон #дракомалфой #гермионагрейнджер #драмиона #feltson #hogwarts #гаррипоттер #harrypotter #fyp

♬ оригинальный звук - ginnyweas1ey

"Драміонщікі домоглися свого😂 🥰"; "після розлучення з Візлі на вечорі випускників😏"; "уявіть скільки відосов тепер можна зробити з цього пейрінга"; "ось зараз я б повірила що він в неї закоханий 😌чесно. Але я знаю що вони друзі", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що круті пенсіонери Голлівуду, які дадуть фору молодим: 15 акторів вирішили працювати до останнього дня життя

Раніше повідомляли, як строга професор Макгонагал з "Гаррі Поттера" виглядала в молодості: від залицяльників не було і отбою

Також, "Фантастичні тварини", 3 частина: таємниці Альбуса Дамблдора будуть розкриті, а Джуд Лоу оголиться