Красуні з "Жіночого кварталу" вирішили відсвяткувати Новий Рік раніше українців, вони вирушили на Мальдіви, де це свято настало на чотири години раніше.

Публікаціями звідти порадували Віра Кекелія та Марта Адамчук. Друга дівчина виставила кілька фотографій разом з відео, на яких постала в леопардовій сукні з голою спиною. Вона опублікувала їх на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 45 тисяч осіб.

Марта Адамчук, фото: Instagram
Марта Адамчук, фото: Instagram

"Особлива новорічна ніч:)✨", - пише Марта Адамчук у публікації.

Шосте вкладення-відео, як вони співають Jingle Bells під гітару, в колі друзів. Далі вона закрутилася на танцмайданчику і привітала українців з Новим Роком.

"Я, як ніколи, готувалася до Нового року. Підготувала сукню, прийде рік мій Тигра, але трошки не потрапила - зустрічайте Новий Рік леопарда", - каже вона, ледве стримуючись від сміху.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Світишся🤩", "Браво❤️", "Офігенна🤩", "Як я люблю ваші голоси❤️, з Новим роком тигриці", "Ти прекрасна, сукня вогонь, танець офігенний🔥, обстановка по кайфу🤪", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" вбила шикарною фігурою в фатальній сукні: "Розкішний вечір"

Як повідомляв "Знай.ua", Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" спробувала вразити і їй це вдалося: "Боже, знову..."

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зворушила українців чуттєвим визнанням: "Немов сонце"