Доктор Євген Комаровський перевтілився в Діда Мороза і привітав українців з Новим роком. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним. На його Instagram-сторінку підписано 9,4 мільйона фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост.

Напередодні Нового року 31 грудня український педіатр записав новорічне звернення. На честь цього він вбрався в костюм Діда Мороза.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"2021 рік був не найсолодший у житті людства. Але я дуже хочу вам всім побажати, щоб в 22 році до нас таки прийшло все те, що ми чекаємо. Ми чекаємо миру, любові, діточок слухняних, мужиків не жадних, жінок люблячих, добрих, смачно готують. Апетиту вам всім, любові, дружби, і найголовніше - тільки хороших новин по телевізору", - повідомив він.

Нагадаємо, лікуватися вдома або їхати в лікарню? Доктор Комаровський пояснив, коли дитину потрібно госпіталізувати. Це випадки, коли необхідні хворій дитині процедури неможливо виконати в домашніх умовах, неможливо виконати призначення лікаря в повному обсязі, характер хвороби такий, що в будь-яку хвилину будуть потрібні надання невідкладної допомоги.

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Раніше повідомляв Знай, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла