Зовсім недавно ми писали про те, як Макс Тарапата зустрів Новий Рік і які думки у нього були 31 грудня.

Чоловік є одним з найяскравіших учасників минулого другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. Виконавиця попрощалася з ним за крок від фіналу, але це не завадило йому побудувати подальші "відносини" з красунею, бо у неї не вийшло побудувати міцну сім'ю з переможцем Андрієм Задворним.

Макс Тарапата, фото: Instagram
Макс Тарапата, фото: Instagram

Макс став героєм, коли прийшов до артистки у важку хвилину і підтримав її. У Stories він показував, як п'яний прийшов додому після новорічного святкування, однак, як виявилося, він був разом зі Златою. Вона навіть зафіксувала поцілунок на камеру.

Автор нарізки використав пісню "Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You", щоб продемонструвати спочатку поцілунок Макса в щічку, чого виконавиця взагалі не очікувала, а потім і обстановку навколо.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"І правильно зробила", "Це все шоу", "Там крім дружби, думаю, нічого. Вона користується ним, він нікого не знайде, а їй не треба", "Я б теж з ним зустрічала", "Ідеальна пара", - пишуть користувачі в коментарях.

@xo_lostyak

Он поцеловал её☺️ #холостячка #холостяк #ЗлатаОгневич #максимтарапата #жизньпослепроекта #xo_lostyak

♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

Нагадаємо, Макс Тарапата опинився в ліжку один після близькості з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Досить бігати"

Як повідомляв "Знай.ua" , найкрасивіша учасниця "Холостяка" Юлія Зайка зробила це під ялинкою - довелося працювати двома руками: "Слухайте серце..."

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч ніжно "зчепилася" з красунею після невдачі на "Холостячці": замінить і Тарапату, і Шевченка