Ми дуже любимо трилери і фільми жахів, особливо коментуючи дії головних героїв, коли вони біжать в неправильному напрямку або роблять необдумані вчинки.

Але цього разу ми поговоримо про реальні випадки з викрадачами, один з яких пов'язаний з Бенедиктом Камбербетчем. А перший з них пов'язаний з Дженніфер Холідей, яка їхала в машині з 18-річною кузиною Ганною по дорогах Техасу, як раптом на них стався напад. По автомобілю відкрили вогонь, Дженніфер була поранена в руку, а машина злетіла в кювет. Тоді до них підійшов нападник і вбив Анну одним пострілом в голову. Тоді Холідей почала дякувати Йому, бо він був готовий розправитися і з нею, нібито він врятував її від нападу. У підсумку вони увійшли разом увійшли в будинок нападника, вона викликала рятувальників у нього на очах і змусила думати, ніби він її рятівник, а не злочинець.

Грабіжники, фото: скріншот з відео
Грабіжники, фото: скріншот з відео

А ось Бенедикт Камбербетч в 2005 році знімався в міні-серіалі "Подорож на край світу", зйомки якого проходили в Південній Африці. Якось раз він повертався в готель після уроку дайвінгу, в кінці знімального дня і йому не пощастило, бо колесо його машини пробило на дорозі. Будучи разом з колегою, вони стали жертвами грабіжників, які обшукали їх, зв'язали і змусили сісти в машину.

Бенедикт Камбербетч
Бенедикт Камбербетч

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Один з злодіїв сів за кермо, але ось актор повинен був спочатку опинитися в багажнику. Тим не менш, він збрехав і заявив, що у нього може трапитися напад в замкнутому просторі.

"Отримаєш мертвого англійця в багажника, недобре", - заявив він.

І згодом продовжив базікати з ними, після чого злодії вважали за краще ретируватися.

Бенедикт Камбербетч
Бенедикт Камбербетч

Нагадаємо, шахраї крадуть телефони і оформляють кредити на українців: "За добу - 25 постраждалих"

Як повідомляв "Знай.ua", шість поліцейських "полювали" за українцем без маски-спіймали: обличчям в підлогу, наручники і в ділянку

Знай.ua писав, на Полтавщині дівчина імітувала власне викрадення: історія нещасного кохання