Популярний український музикант, автор пісень і багатодітний татусь Віктор Павлік знову потішив свою армію шанувальників свіжою публікацією в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 81 тисячі читачів.

Цього разу він похизувався компанією, яку знайшов для себе на відпочинку у Буковелі. На знімку поруч із Павліком позує відомий український телеведучий, в активі якого масштабні українські шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" - Володимир Остапчук.

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На одному з фото Остапчук зі сростом у 176 сантиметрів нібито цілує невисокого Павліка (його зріст – 163 сантиметри) в лоба, а той у відповідь висолопив язика і показує великий палець.

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

Скрін, Instagram Павлік
Скрін, Instagram Павлік

«Як завжди, ми на позитиві ! Зустрілися на Буковелі. Грибова хата», - підписав серію знімків сам співак.

На фото Остапчук – у вишитій сорочці, а Павлік – у чорній футболці із довгим рукавом та в лижних штанях із підтяжками.

«Гей, ви дуже круті класні чуваки, на всі 100 відсотків», - пише в коментарях до знімків прихильниця співака і ведучого.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік відвіз сина на свою малу батьківщину і показав рідний дім: "Я тут народився"

Нагадаємо, що Віктор Павлік з сином розтанули в обіймах найріднішої жінки - і все це на очах у Каті Репяхової: "Скільки радості".

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова змушує Віктора Павліка мити її "красуню": "Всередині і зовні"

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік "умив руки" в скандалі колишньої дружини і Каті Репяхової: "Не те, щоб не причетний, вона відстоює честь"