Популярну українську співачку і солістку групи The Hardkiss Юлію Саніну показали в різних яскравих образах, чим неабияк порадували її палких шанувальників.

Цікавою публікацією поділилися на сторінці проекту «Життя відомих людей» в соціальній мережі Instagram, де за улюбленими зірками стежать майже 172 тисячі осіб.

«Неймовірна і завжди різна Юлія Саніна @the_hardkiss. Обирай, який образ вражає більш за все і пиши цифру в коментарях», - написали автори допису під знімком, на якому зображена виконавиця.

На лівій частині фото Юлія Саніна – в короткій смарагдово-зеленій сукні зі сріблястим поясом та зачіскою-хвостом. На правій частині – Саніна в білій перуці із зачіскою-каре, в графітово-сірій сукні незвичного крою, яка перетворює її на інопланетну прибулицю.

Скрін, Instagram "ЖВЛ"
Скрін, Instagram "ЖВЛ"

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Її образ доповнює сріблястий пояс, схожий на ті, до яких причіпляють панчохи, та яскраво-зелені тіні на віях.

Думки з приводу зовнішності красуні розділилися, однак більшість коментаторів зазначають, що перший образ – більш вдалий.

«Перша та друга фото вау, супер, Юлія! Чудово виглядає», «Якщо поміняти місцями голови, тоді перший образ», «Перший образ найкраще підходить», - коментують читачі сторінки.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на Тіну Кароль-брюнетку: "Така кішечка!"

Як повідомляв " Знай.ua", як виглядала Юлія Саніна з The Hardkiss до популярності: знайома з Тіною Кароль більше 15 років.

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss віддасть частинку себе після того, як стала японкою: "Представивши..."