Настя Каменських повернулася до шанувальників зі свіжою фотографією, щоб знову привітати їх з новорічними святами.

Виконавиця обожнює відверті вбрання, що підкреслюють струнку фігуру. Вона любить показувати ніжки, а ще говорити про безмірну любов до свого чоловіка, Олексія Потапенка, з яким на новій фотографії і постала. Кадр з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5,4 мільйонів чоловік.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Хочеться написати ще раз - з Новим Роком, улюблені!🥰🎄 Як ви? Як відсвяткували? Або ще святкуєте?😏", - пише Настя Каменських у публікації.

Вони опинилися біля новорічної, красивої ялинки. Вона в золотистій сукні з глибоким вирізом на нозі і з вільними плечима. Чоловік же в класичному костюмі, в білосніжній сорочці і без краватки або метелика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

"Як же Ви гарно виглядаєте🔥❤️ сукня вогонь на дівчинці бомбі!🔥❤", "Немає слів, щоб описати, наскільки я захоплююся цією фотографією!", "Божечки, немає слів😍", "Голлівудська пара😻", "Яка шикарна😍", "Анастасія і Потап, ви дуже красива пара🔥", "Я прочитала - хочеться напитися ще раз", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських в одному светрі звернулася до українців-хоче тепла і любові: "Допотапилась, в джинсах порваних ходить..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських "нафантазувала" собі вантажівку з тренажерами, але Дмитро Комаров зруйнував всі мрії: "Це брехня"

Знай.ua писав, Настя Каменських розповіла, чим займеться 1 січня - вже точно не доїдати олів'є: "Нон-стоп"