Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна) вже не перший рік живе на території Російської Федерації.

У 2021 році вона приїжджала в Одесу з концертами, чим здивувала більшість громадян через те, що "втекла" в найвідповідальніший момент. А зараз стало відомо, що виконавиця анонсувала український тур і хоча графік ще формується, вже можна придбати квитки в три міста - Харків, Запоріжжя та Херсон.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Вона дала велике інтерв'ю виданню "КП в Україні", в ході якого зізналася, що приїде в нашу країну з програмою The Best. Фанатів чекають і хіти, і нові пісні.

"Обов'язково буде блок з українськими хітами, а також новими піснями, які заплановані до виходу напередодні туру", - зізналася Ані Лорак.

І потім вона додала, розкривши секрет, що хоче здивувати навіть найвимогливіших глядачів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Тобто в самих ватних містах. Логічно", "Вже купили квитки😍 залишилося дочекатися туру Лободи", "Стерненко покаже їй український тур", "Її аудиторія така, на жаль", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, що розширена програма the Best була представлена під час концерту в Одесі, який пройшов у серпні через 7 років після втечі.

Концерти Ані Лорак в Україні, фото: Telegram
Концерти Ані Лорак в Україні, фото: Telegram

Нагадаємо, Ані Лорак обтягнула пружні груди напівпрозорою тканиною, щоб показати свій дар у Новому році: "Давайте ж "

Як повідомляв "Знай.ua", гріхи Мурата замолює? Наречена колишнього Ані Лорак опинилася під собором: "Вальяжной ходою"

Знай.ua писав, самотня Ані Лорак вирішила не морочитися через вибір вбрання на Новий Рік: "Можна і в піжамі"