Минулого року, найімовірніше, підійшов до кінця конфлікт між нинішньою і колишньою дружин відомого українського виконавця Віктора Павліка.

Сторони все ніяк не могли досягти компромісів і хоч здавалося, що прийшов чоловік, поставив крапку в цій ситуації, нічого не було закінчено. Віктор якось навіть довів Катерину до сліз через те, що не збирався її підтримувати в "війні" з Лорою Созаєвої. Репяхова заявляла в Stories, що він дуже її образив, тому вона була не сильно впевнена в тому, що вони згодом будуть разом.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

Але, як ми і писали раніше, подружжя повинні були помиритися. Тому на обох сторінках продовжують з'являтися усміхнені спільні публікації. Цього разу Віктор Павлік у себе в профілі в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб, виклав той же знімок, що і Катерина - на ньому артист присутній зі своїм малюком.

"З Новим Роком всіх!❤", - пише він у публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Віктор Павлік з сином, фото з Instagram
Віктор Павлік з сином, фото з Instagram

"Вітаю щиро", "Вікторе, ви щасливий - така копія маленька обіймає вас❤️", "Яке щастя в руках. Хороший дуже хлопчик у вас. Нехай росте здоровий і щасливий! З Новим Роком", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Остапчук ніжно обійняв Віктора Павліка, поки дружини не бачать - "Як завжди..."

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Репяхова не дала в образу "немодного" Віктора Павліка в костюмі 1992 року: "Вам не догодиш"

Знай.ua писав, Катерина Репяхова показала найбільш зворушливі моменти на честь 56-річчя Віктора Павліка: "Ти найкращий для нас!"