Переможець 10 сезону "Голос країни" Роман Сасанчин ще наприкінці 2021 року став батьком.

Ми якось писали, що він ще й шлюб зареєструвати встиг з вагітною дружиною, а зараз хлопець вирішив висловити величезну подяку пологовому будинку в Тернополі за те, що незважаючи ні на які складнощі, які були у молодят, вони виконали свою роботу на найвищому рівні.

Фото: соцмережі Роман Сасанчин
Фото: соцмережі Роман Сасанчин

"I найголовніше зробили все для того, щоб наша дитина та Іванка приїхали сьогодні додому здоровими та неймовірно щасливими❤️ окремо хочемо щиро подякувати @ovcharykvv та небесній Тетяні Андріївні за неймовірно прекрасні пологи❤ ️Дякую за ваші золоті руки❤️🙏", - пише Роман у публікації.

Відповідні фотографії біля пологового будинку з малюком з'явилися на сторінці Сасанчина в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сасанчин, фото: Instagram
Сасанчин, фото: Instagram

"Всього найкращого", "Вітаю, з народженням вашої донечки, нехай росте здорова і щаслива", "Вітаємо, щоб була дочка здорова", "вітаю! Нехай ваше сонечко вас зігріває все ваше життя!❤", "Божої благодаті вашій родині👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин став батьком: сяє від радості, тримаючи на руках маленьку дочку

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Голос країни" Роман Сасанчин зареєстрував шлюб з вагітною нареченою: "Все було спонтанно"

Знай.ua писав, переможець "Голос країни" Роман Сасанчин перевершив Остапчука, Горбунова і Павлика: татко в 19