Сергій Безруков вирішив нагадати фанатам про те, що "Гаррі Поттер" не єдиний проект, який за останній місяць святкує нищівний ювілей в 20 років.

Багато хто міг забути, але кримінальному серіалу "Бригада" теж виповнюється двадцять років в 2022 році. Про це всіма відомий актор повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік. Нагадаємо, що він 8 років тому, в березні, зробив скандальну заяву, назвавши окупацію Криму "допомогою" місцевим жителям.

Сергій Безруков, фото: Instagram
Сергій Безруков, фото: Instagram

"2002 - 2022... Серіал "БРИГАДА". Цього року 20 років!✊ Вже 20 років минуло, уявляєте?", - пише він у публікації.

У цей момент, на опублікованому відео, Сергій їде на квадроциклі і вголос промовляє практично ідентичну фразу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Цього року виповнюється двадцять років з моменту виходу серіалу "Бригада". Білий! Ті, хто пам'ятає, так? З Новим роком!", - заявив Безруков.

Скрін, Instagram Безруков
Скрін, Instagram Безруков

"А я ніколи не дивилася🙈 напевно, тому що, мені 16😂", "Час летить", "Улюблений мій фільм😍", "Бригада молодості нашої", "Ну ось, значить 20 років Ваша прихильниця!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Безрукова змусила всіх плакати і розповіла, як її загиблий син "радує" з того світу: "Таке диво..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Бригади" Сергій Безруков після госпіталізації терміново звернувся до шанувальників: "Бережіть себе"

Знай.ua писав, помер Шмідт з серіалу" Бригада", який охороняв Сашу Білого