Slavia показала, де зустріла Новий Рік. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Slavia (Ярослава Хома), яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком - відомим виконавцем DZIDZIO (Михайлом Хомою), регулярно ділиться фрагментами свого життя.

На своїй сторінці в Instagram, де на неї підписано вже понад 21 тисячу читачів, вона постійно публікує цікаві фотографії та відеозаписи.

2 січня дівчина опублікувала ряд фотографій і відеозаписів її зустрічі Нового року. Співачка знаходиться на галасливій вечірці і танцює під завзяту музику. При цьому Slavia натякнула на те, що знаходиться не на території України, а в іспаномовній країні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Feliz año nuevo! ✨ Напиши " З Новим роком!"мовою країни, в якій зустрічали 2022 рік", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Під фото і відео співачки з'явилися привітання на різних мовах.

"Καλή χρονιά 🎁 Χρόνια πολλά 🥂"; "Happy New Year!!!🇺🇸🎄🎁🎁🎁🥳🥳🥳😘"; "Feliz año nuevo!🎄 🏝 "; "Щасливого Нового року! Ми зустрічали в повітряному просторі, в літаку😊"; " Z Nowym rokiem!!!"; "Прекрасна Іспанія", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Настя Каменських в одному светрі звернулася до українців-хоче тепла і любові: "Допотапилась, в джинсах порваних ходить..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських" нафантазувала " собі вантажівку з тренажерами, але Дмитро Комаров зруйнував всі мрії: "це брехня"

Знай.ua писав, Настя Каменських розповіла, чим займеться 1 січня - вже точно не доїдати олів'є: "Нон-стоп"