Другий брат-близнюк Богданов помер через кілька днів після першого. Про це повідомляє портал Лента.ги.

3 січня у Франції помер Ігор Богданов, другий з братів-близнюків, що прославилися в тому числі завдяки безлічі пластичних операцій.

Його брат Григорій пішов з життя на 72-му році життя в одній з міських лікарень Парижа 28 грудня в колі сім'ї. Раніше обидва брати були доставлені у французьку лікарню з коронавірусом.

Брати-близнюки Григорій та ігор Богданови народилися в 1949 році в Сен-Ларі в родині російського художника Юрія Богданова та австрійської аристократки Марії Коловрат-Краківської.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Вони стали популярними після виходу з їх першої книги "Ключ до наукової фантастики", який випустили в 1976 році. Після цього вони були запрошені як ведучі науково-популярного шоу"Час Х". Це було початком їх довгої кар'єри ведучих, вони після цього почали вести різні передачі, присвячені науці, технологіям і т. д.

На початку 1990-х брати написали книгу «Бог і наука», після виходу якої їх згодом звинуватили в плагіаті. Також критиці піддалися їх подальші роботи.

Соціальні мережі їх пам'ятають ка героїв мемів через свою незвичайну зовнішність: яскраво виражені вилиці, збільшені губи і підборіддя. Це породжувало чутки про їх захоплення пластичною хірургією, що вони заперечували.

Нагадаємо, помер один з братів-близнюків Богданових, які були відомі спотвореною зовнішністю після пластики

Як повідомляв "Знай.ua", гвардійці Єлизавети збили дитину з ніг і промарширували прямо по хлопчику: не зупинилися ні на секунду

Знай.ua писав, Шура впав у "кому" на популярному проекті, не допоміг навіть лікар: "Чимось накачувався"