Дружина Степана Казаніна показала, як проводить з ним вільний час. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український гуморист студії" Кварталу 95", актор, телеведучий, а також товариш президента України Володимир Зеленського Степан Казанін є популярною особистістю в Україні. Зокрема на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram 68,7 тисячі фоловерів, який активно лайкають і коментують його пост.

Як відомо, Казанін є зразковим сім'янином. Його дружина Наталя має більш скромний блог в соціальній мережі, в якому вона показує подробиці спільного життя і ділиться.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

3 січня жінка опублікувала спільні фотографію з чоловіком і сином. У підписі вона запропонувала шанувальникам "рецепти" проведення новорічних та різдвяних свят.

"як зробити свято яскравим, а вихідні незабутніми? Думаю, саме час влаштувати круту піжамну вечірку або прогулятися по ошатному подорослішав місту. Подивитися добре хороше кіно або пообідати в чудовому атмосферному місці. Влаштувати забавну фотосесію під ялинкою або вибратися на галасливий каток. Приготувати ароматний пряний глінтвейн або нагрянути в гості до нерозлучним друзям.Скласти план на найближчий рік, старанно виписуючи дні, тижні і місяці в красивому щоденнику або задумати довгоочікувану захоплюючу подорож" - повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут назвала головні правила етикету за кермом, як поводитися з хамами-водіями: "Тепло посміхнутися"

Нагадаємо, що "Ревізор" Ольга Фреймут пояснила, коли категорично не можна пити каву: більшість з нас робили це "невчасно"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук показав українцям свою маленьку копію: "Клон, прямо няшечка"