Мама Вєрки Сердючки, скріншот: Instagram
Мама Вєрки Сердючки, скріншот: Instagram

Мама Вєрки Сердючки показала "хмільні" вихідні після Нового року

Інна Білокінь розмістила яскраву фотографію зі свого відпочинку в Дубаї, де вона вирішила зустріти 2022 рік і залишитися на подальше святкування. Але, також відомо, що це була робоча поїздка, адже в новорічну ніч Вєрка Сердючка і її "мама" виступали в ОАЕ.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Каменських вперше розповіла про хаос у своєму житті

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Настя Каменських поділилася знімком з особистої вбиральні. Там по всій кімнаті розкидано речі, і це не просто так. Зовсім скоро дівчина відправиться в довгоочікувану відпустку, і не може вибрати речі, які потрібно взяти з собою.

паспортний стіл, скріншот з відео
паспортний стіл, скріншот з відео

В Україні піднялася вартість оформлення закордонного паспорта та ID-картки

З першого дня 2022 року підприємством "Поліграфічний комбінат "Україна" було підвищено вартість бланків біометричних документів. Міграційна служба зазначає, що поліграфкомбінат зважився на такий крок через підвищення вартості сировини та матеріали.

ЗНО, фото: Unian
ЗНО, фото: Unian

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2022: абітурієнтам потрібно встигнути з 5 до 22 січня, всі деталі

В Українському центрі оцінки якості освіти назвали дати подачі заявок для проходження пробного ЗНО у 2022 році. Отже, реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке відбудеться у другій половині березня, пройде з 5 по 22 січня.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

Віктор Павлік з синочком на руках розчулив Катю Репяхову-забула всі свої скарги на чоловіка: "Яке щастя"

Минулого року, найімовірніше, підійшов до кінця конфлікт між нинішньою і колишньою дружинами відомого українського виконавця Віктора Павлика. Сторони все ніяк не могли досягти компромісів і хоч здавалося, що прийшов чоловік, поставив крапку в цій ситуації, нічого не було закінчено.