Співачка українського походження Ані Лорак, яка поїхала в Росію жити і будувати кар'єру, розповіла в новому інтерв'ю про дочку, Материнство, чутки про роман з Сергієм Лазарєвим, дружбу з Філіпом Кіркоровим, нові проекти, догляд за собою, альбом «Я жива», знакову пісню, мрії і сімейні традиції. Відповідне відео опублікували на каналі CTVBY.

Зокрема, Лорак розповіла про сімейні традиції на Новий Рік: нарядити ялинку, прикрасити будинок, приготувати олів'є, «шубу». До неї пообіцяли приїхати родичі і батьки.

Головним побажанням Лорак називала "здоров'я для себе і для всіх». Вона також назвала "трендом 2022 року» щирість і чесність з оточуючими.

Секретом своєї краси Лорак назвала фізичні навантаження, масаж, маски і теплу ванну. Крім того, вона медитує і повторює про себе афірмації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я сама чарівна і приваблива, я – любов, я – захоплення. І постійно себе накачую", - ділиться вона.

Про роман з Сергієм Лазарєвим вона вирішила промовчати.

"Обожнюю Сережку. Але нехай буде якась інтрига", - заявила співачка.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

Про роль Філіпа Кіркорова в її житті Лорак зазначила, що»це особлива людина – він хрещений моєї дочки І мій друг вже 15 років".

"Відносини, як з родичем. Він завжди виявляється поруч. Коли мені погано, він, як друг, каже-підемо в ресторан!",- додала вона.

Ані Лорак з донькою, instagram.com/anilorak
Ані Лорак з донькою, instagram.com/anilorak

Ані Лорак вважає себе справедливою матір'ю.

"Не скажу, що у мене все ідеально. Різні етапи бувають. Але це відносини подруг, які будуються на повазі. Важливо розуміти, що ти не можеш пригнічувати дитину. Іди, помиляйся, живі-мама поруч", - поділилася вона.

Нагадаємо, Ані Лорак анонсувала тур Україною після "сміливого" концерту в Одесі: "У самих ватних містах".

Як повідомляв " Знай.ua", гріхи Мурата замолює? Наречена колишнього Ані Лорак опинилася під собором: "Вальяжной ходою"

Знай.ua писав, самотня Ані Лорак вирішила не морочитися через вибір вбрання на Новий Рік: "Можна і в піжамі"