У мережі розповіли історію дівчини з Чехії, яка з 7 років почала думати про майбутнє, і відкладала гроші собі на пластичні операції. Все для того, щоб бути схожою на Барбі, і її мрія збулася.

Зараз їй 21, але, свою трансформацію вона почала будучи ще 16-річною дівчинкою, і зробила операцію по збільшенню грудей, витративши на це близько 9 тисяч доларів. Зараз вона регулярно вколює філер в губи і лінію підборіддя. А для того, щоб видалити зморшки з чола використовує ботокс. Вона не зупиняється ні перед чим, щоб досягти свого ідеалу, і стати схожою на Барбі.

@dannymirando

#красота #пластика #модель

♬ original sound - The Boyces

Всього, за 3 роки своєї захопленості пластикою у неї пішло практично 50 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Примітно, що за словами Габріели це все вже давно окупилося, адже після прийшла популярності до неї почали звертатися світові компанії з проханням прорекламувати товар. На цьому вона заробляє гроші на життя, а також на майбутні пластичні операції.

Єдине, що її зараз бентежить - проблеми з чоловіками. Вони роблять з нею фото, а потім починають всім навколо розповідати, що у них був інтим. Ще ряд чоловік після випитого алкоголю починають дзвонити її батькам, щоб вони видали її заміж.

Вона має намір обзавестися імплантами в сідницях, видалити кілька ребер і зробити свої груди ще більше. На її думку, саме такі метаморфози допоможуть їй виглядати як"жива лялька".

"Коли я побачила дівчину, схожу на Барбі, я зрозуміла, що повинна стати такою ж. Я завжди хотіла виділятися і вирішила, що мені такий спосіб підходить" - розповідає вона.

Нагадаємо, що почав кришитися зсередини: дівчина позбулася носа через фатальну випадковість, але не засмутилася-тепер про неї знають всі

Раніше повідомлялося, що вдесська Барбі лук'янова пояснила, що потрібно їсти, щоб "відкрилося третє око"

Також, Зіанджа зізналася , що у неї залишилося від Бориса Апреля-ніякої операції зі зміни статі не було