Останній сезон гумористичного серіалу "Свати" змусив глядачів і посміятися, і поплакати. Виросла внучка Женя Ковальова вийшла заміж, а у дідусів і бабусь пропала мета в житті. Своїми спостереженнями фанати серіалу вирішили поділитися в соцмережі "TikTok".

"Мені здається, що дідусь її любив більше всіх, тим самим вчив її, як правильно чинити», - вважає один з користувачів мережі, який розмістив уривок за участю Івана Степановича Будька, якого на екрані втілив російський актор Федір Добронравов.

"Як Женю виховували бабусі... як виховував Женю дідусь: перше правило лісу – нікому не довіряти, друге правило лісу – завжди тримай ніж у кишені», - кажуть у ролику.

@svati.my_life

Мне кажеться, что дедушка её любил больше всех, тем самым учил её, как правильно поступать🧓❤️✨ #Сваты #Женька #Ольганиколавна #Валюха #иванбудько #Ларисабуханкина

♬ оригинальный звук - Сватики⛄

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"В кінці він прям в слова потрапив", "Я помічала, що вона характером дуже схожа на Івана», «А сарказмом - на бабусю Олю», «Вн ще коли вона мала в серіалі була, говорив: Якщо Женя в діда піде, це буде триндець», «А мені здається, вони всі її люблять, але по-своєму», - пишуть в коментарях.

"Свати", скріншот
"Свати", скріншот

"Але сам-то довіряв Митяю», «Тому не дав внучці на ті ж граблі наступити", "Так і сама Женя діда більше всіх любить. У кожному сезоні підкреслюється цей зв'язок. Женя завжди більше тягнулася до Івана, і характер в нього пішов», - додають інші.

"Так, навіть пісня в заставці нового сезону прямо говорить про це», - вважають треті.

Нагадаємо, Женя зі "Сватів" стала нареченою: вийшла заміж за красеня-іноземця, як виглядає новий чоловік.

Як повідомляв " Знай.ua", Валюха з серіалу "Свати" зустріла сестру після 60 років розлуки і виявилася баронесою - "Приїхала з Донецька"

Знай.ua писав, як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості - за що її полюбив Іван Степанович