Чоловік моделі Хайді Клум Том Каулітц, ймовірно, не потребував занадто великих зусиль, щоб приєднатися до своєї дружини під простирадлами, коли вона представила свою персикову попу для серії пікантних знімків.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Німецько-американська модель Хайді Клум не могла встояти перед камерою, оголивши свою попу, коли вона повністю роздяглася догола для серії пікантних знімків.

48-річна зірка була зайнята тим, щоб перейнятися святковим настроєм з чоловіком Томом Каулітцем на початку цього тижня, коли вона позувала для фотосесії оголеною на гвинтових сходах їхнього будинку.

Хайді Клум
Хайді Клум

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вигини Хайді були видні знизу вгору, коли вона дала своїм 8,9 мільйонам підписників в Instagram мигцем поглянути на її завзяту попу і пляма на грудях на різдвяних знімках.

Модель обвила довге біле простирадло навколо свого оголеного тіла, так що воно тягнулося за нею, як весільний шлейф по сходах, її світлі локони спускалися по її спині, коли вона намагалася спокусити Тома назад під простирадла.

Хайді Клум
Хайді Клум

Вона зухвало підписала фотосет: "Давайте повернемося в ліжко", хоча чоловіка Тома, ймовірно, не потрібно було багато переконувати.

Хоча це не могло повністю перевершити її сміливий вигляд, вражаючий будинок Хайді також був видовищем, прикрашеним яскраво-рожевою люстрою і святковими гірляндами, обвитими навколо перил, що ведуть наверх.

Полірована дерев'яна підлога та затишні меблі, в тому числі абажур з пензликами, також були видні на задньому плані, коли зірка поверталася в ліжко.

Хайді Клум
Хайді Клум

І здавалося, що Хайді не могла зібратися з силами, щоб одягнутися пізніше, коли вона лежала, загорнувшись в ковдру, - все ще повністю оголена - на сходах з Томом і їх псом, ірландським вовкодавом Антоном.

Вона одягла капелюх Санти з її ім'ям, оголюючи свої підтягнуті ноги і одну ступню для камери.

Нагадаємо, що дочка Хайді Клум затьмарила свою маму.