Леся Нікітюк, фото з власних джерел
Леся Нікітюк, фото з власних джерел

Леся Нікітюк зі схрещеними на грудях руками налякала українців

Леся Нікітюк продемонструвала, як вона"відкриває чакри". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці соціальної мережі.

Вова Остапчук з дружиною, фото з Instagram
Вова Остапчук з дружиною, фото з Instagram

Дружина Вови Остапчука злягла з температурою після гучної 3-денної вечірки в Буковелі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Молода дружина телеведучого Христина Гірник також має немаленьку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На дівчину в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб. Цього разу Христина повідомила про погані новини-після триденного святкування Нового року в Буковелі, вона злягла з температурою.

Микола Тищенко, скріншот: YouTube
Микола Тищенко, скріншот: YouTube

Микола Тищенко нарешті показав, як виглядають його знамениті "мітболи по-оболонськи"

Микола Тищенко вирішив здивувати шанувальників авторським рецептом мітболів по-оболонськи. Назва у цієї страви досить цікава, але на опублікованих фотографіях багато українців можуть дізнатися відомі всім тефтелі в томатному соусі, або ж звичайні котлети.

Українки в ЗСУ, скріншот: YouTube
Українки в ЗСУ, скріншот: YouTube

Українки загрожують тисячами судових позовів за примусовий військовий облік

Обов'язкова постановка на облік у військкоматі для мільйонів українських жінок, яку передбачає наказ Міноборони № 313, викликала масове неприйняття в суспільстві. І якщо спочатку людей обурювали наявні в списку професій "абсурдні" вміння на кшталт музикантів і передбачені за непокірність штрафи від 510 до 8500 грн, то зараз жінки повідомляють про тисячі позовів до суду за примус ставати на військовий облік.

Проект EAST
Проект EAST

Горить в п'ять разів сильніше справжнього: Китай увімкнув "штучне сонце"

Китай почав випробування свого надгорячого електрогенератора EAST-ядерного штучного сонця, яке має температуру 70 мільйонів градусів і прагне забезпечити необмежену кількість чистої енергії.