У Сполучених Штатах Америки ще в 2013 році сталася дуже моторошна історія, яка гідна цілого детективного серіалу. Однак не будемо починати лірику, а розповімо - що вранці, 15 липня, 19-річну акторку Дж.Блоджетт мати виявила мертвою в своєму ліжку при дуже загадкових обставинах.

Про цю історію детально стало відомо завдяки великій публікації видання 7News.

Громадськості розповіли про загибель дівчини не відразу, а через кілька днів. За добу до загибелі дівчина брала участь у постановці відомого мюзиклу "Скрипаль на даху", а потім вирушила на вечірку.

Історія Джессі Блоджетт, фото: 7News
Історія Джессі Блоджетт, фото: 7News

З вечірки дівчина повернулася додому вже вночі. А наступного дня, 15 Липня, її мати, яка прийшла додому з роботи, виявила юну актрису мертвою у власному ліжку.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Експерти знайшли на шиї Дж.Блоджетт странгуляционную борозну (слід від здавлювання петлею). Поліція припускає, що дівчина була задушена, проте ніяких слідів знаряддя вбивства — шнура, мотузки та ін. - в кімнаті виявлено не було.

Історія Джессі Блоджетт, фото: 7News
Історія Джессі Блоджетт, фото: 7News

За фактом загадкової смерті артистки розпочато розслідування. Поліцейські вже допитали 46-річного чоловіка, з яким Дж.Блоджетт бачили на вечірці незадовго до її смерті. За словами свідків, дівчина сиділа у нього на колінах.

До того часу, коли батько дівчини Бак повернувся додому, слідчі поліції вже оточили тіло його доньки.

"Вони не пускали мене наверх, тому я не міг її бачити, я не міг доторкнутися до неї, я не міг попрощатися, я не міг сказати їй, що люблю її, і я не міг сказати їй - вибач за те, що його не було поруч, коли їй був потрібен батько", — розповів тато дівчини.

Раніше повідомляли, "Жінці відрубали пальці через манікюр": хто опинився в небезпеці в Афганістані після приходу талібів.

Як повідомляв Знай.uа, родичі жорстоко вбили юну красуню через вузькі джинси: "Не раз попереджали..".

Знай.uа писав, у Києві неадекватні блогерки влаштували "шоу" в церкві на Великдень: курили і задували свічки.