Популярний український хореограф, суддя шоу" Танці з зірками", телеведучий шоу" твій день «на телеканалі» 1+1 " Влад Яма поділився милим фото з дружиною і сином. Цього разу дружна сім'я влаштувала яскраву фотосесію на руїнах міста майя.

Фото вони опублікували в соціальній мережі Instagram, де за життям сімейства стежать понад півмільйона читачів.

Судячи з геотегу і знімків, Влад Яма разом з дружиною лілією і сином вирушили відпочивати в Мексику.

"Доторкнулися до тисячолітньої історії цивілізації Майя. А дехто на ній навіть постояв. Заворожує...", - підписав фото сам Влад.

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

На знімках він ніжно притискає до себе дружину в білому сарафані і капелюсі, а синочок бігає по руїнах і стародавніх руїнах.

"Гарного відпочинку", "Варто доторкнутися до Божих воріт, кажуть, до людей приходить просвітлення", - пишуть в коментарях.

"А як водичка? Купатися з дітьми норм?", "Що з губами?", "Судячи з руїн ззаду, до неї доторкнувся молот Тора, а не ви», - додають фанати сімейства ями.

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Влад Яма ніжно обійняв дружину і заговорив про стосунки: "Буває важко".
Влад Яма поділився милим фото з дружиною лілією і зізнався, що вона є його найбільшою підтримкою.
Раніше повідомляв Знай, відібрав хліб у Андре Тана? Влад Яма нарядив дружину і сина яскравіше новорічної ялинки- "світяться" неоновим.
Влад Яма втік від зими з дружиною і сином, поки українці розгрібають сніг.