Відома українська співачка і телеведуча Оля Цибульська розповіла про особливе свято. Чому цей день сім років тому став найщасливішим в її житті.

Новий пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, на яких радує своєю красою, а також показує те, як проводила дозвілля з близькими людьми.

Ця публікація особлива, так як пов'язана вона з сином дівчини. Справа в тому, що 6 січня Нестору виповнюється сім років. Рівно сім років, як Оля Цибульська стала мамою.

Артистка зазначила, що її син неймовірно талановитий, любить елітні сири і бургундських равликів. Ще у нього велика душа і добре серце.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Музичний експерт і винахідник❤️ безмежна любов і найбільше щастя❤️ серйозний бізнесмен, шеф-кухар, архітектор, сучасний артист і мандрівник ❤️ письменник і художник ❤️ ти можеш все, вмієш все, маєш все, щоб море по коліно❤️ Будь здоровий, Не бійся помилятися, бери цей світ за чуб❤ ️ любимо аж пукаєм (😂) Мама і тато" - сказано в повідомленні під постом.

На знімках вона показала, як виглядав її син в різних віках, і видно, як хлопчик змінювався протягом семи років свого життя.

У коментарях користувачі почали вітати малюка, і безпосередньо його батьків.

"З днем народження 🥳";

"👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏";

"❤️❤️❤️";

"Вітаю Нестора! Щасливої долі, здоров'я, успіхів, виконання мрій🎉 🎉 🎉";

"Вітаю, Щастя вам у нових звершеннях, мріях і задумах. Рости здоровенький і успішний🎂 🎉";

"Вітаємо Нестора з Днем народження 🎂 🎁 🎉 бажаємо всього найкращого❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Оля Цибульська відкрила безпрограшний спосіб загадування бажань на Новий Рік

Раніше повідомлялося, що замужня кума Дзідзьо Оля Цибульська зізналася у своїх бажаннях на Новий Рік

Також, Оля Цибульська розповіла про головний подарунок на день народження