На сторінці в соцмережі "ТікТок" відомої української співачки і блогерки Анни Трінчер з'явився новий запис. Там за нею стежать 1,7 мільйонів чоловік.

Днями Анна Трінчер показала всім свого нареченого, блогера Олександра Волошина, без свідомості. Він лежав у кисневій масці на лікарняному ліжку. Що з ним сталося, дівчина не уточнила.

Анна Трінчер та Олександр Волошин, скріншот
Анна Трінчер та Олександр Волошин, скріншот

"Нервуємо всією сім'єю! Сидимо в палаті, чекаємо Сашу після операції", - підписала вона новий відеоролик. У ролику вона поправляє волосся, танцює і показує пики. Слідом за нею в кадрі з'являються не дуже-то і засмучені родичі. Можливо, це мати і брат Олександра.

@annatrincher

Нервничаем всей семьёй! #foryou

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
♬ swaaag - poizxewq

"Так нервуємо, що знімаємо Тік-струм», «Так мило, малий і мама», «відволіктися треба якось», «я на похоронах у дідуся, сиділа в машині грала в гру, коли забивали труну і клали в землю, збирала за кольором, ну по-іншому я не могла себе відвернути»,-пишуть в коментарях.

"Та що за операція?",- не можуть зрозуміти фанати Трінчер.

"На коліні", - уточнюють інші.

"Не нервуй, обрізання - не летальна операція«,» губи він збільшив, а зараз, напевно, пластика фізіономії", - жартують інші.

Нагадавши, у Анни Трінчер перед операцією знайшли в грудях ущільнення, як у Дорофєєвої: "чим менше, тим чоловік щасливіший". Дівчина вирішила відповісти всім хейтерам разом зі своєю колегою

Також Знай писав, Анна Трінчер показала свого нареченого Олександра Волошина у всій красі, оголений торс і рельєфні кубики: "дуже добре"

Крім того, Анна Трінчер показала свого нареченого Олександра Волошина без свідомості і в кисневій масці: "Важкі хвилини".