Стало відомо про те, що між популярним російським актором Олексієм Паніним, а також Микитою Пресняковим відбувся боксерський поєдинок.

На Rutube опублікована конференція ММА-промоушена "Наша справа", в якій сказано про те, що не так давно на рингу зустрілися популярні російські особистості - актор Олексій Панін, а також співак, і за сумісництвом онук Алли Пугачової Микита Пресняков.

Бій пройшов з використанням рукавичок і шоломів, за всіма класичними правилами, однак, результат поєдинку тримається в секреті.

Олексій Панін, фото: Instagram
Олексій Панін, фото: Instagram

Варто відзначити, що між чоловіками стався конфлікт, коли Микита Пресняков дорікнув Олексія Паніна в брудному піарі, а бої в яких брав участь Микита Джигурда назвав "слабкими". Ці слова зачепили актора, і він кинув йому виклик.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Микита Пресняков, instagram.com/npresnyakov
Микита Пресняков, instagram.com/npresnyakov

"Ти готовий зі мною вийти? Підемо вийдемо! Якщо ти готовий (балаболити) про Джигурду, пішли зі мною! Я до тебе добре ставився, але ти поводишся по-дурному! Я був на прес-конференції Джигурди і Кушанашвілі, потім подзвонив нашому другові Володі Єпіфанцеву. Кажу йому: "Що мені робити? Він каже: "Грай в салочки. Не намагайся вбивати, не намагайся вдарити, просто кидай. Кинув - пішов". Я виходжу, щоб з Микитою показати гарний бокс, непрофесійний" — сказав Панін.

Коли в мережі з'явиться ролик з повноцінним боєм-невідомо. Також, не повідомляється як відреагували на це зіркова бабуся Микити Преснякова і мама Крістіна Орбакайте.

Нагадаємо, що "улюблений актор Путіна" Олексій Панін принизив Гаріка Харламова

Раніше повідомлялося, що Олексій Панін розповів про домагання з боку радянського актора

Також, Панін подякував Гордону за іспанську прописку.