Популярна 38-річна російська співачка Марина Абросімова, яка вже, схоже, оговталася після важкої хвороби і курсу лікування в лікарні, продовжує ділитися зі своїми фанатами дуже цікавими фактами з життя. Так, в новорічну ніч МакЅим оголосила про розставання з таємничим бойфрендом. Тоді публікація співачки схвилювала багатьох її шанувальників.

У новорічну ніч співачка написала в особистому блозі пост, який схвилював шанувальників відразу в мережі Instagram.

Марина Абросимова, фото: Instagram
Марина Абросимова, фото: Instagram

"І як завжди під Новий Рік красиве розставання! "Прощавай, кішка". "Прощавай - прощавай" - відповідала я, знаючи, що вже в кінці січня знову здамся і знову "в ту ж річку", але щось вже голова запаморочилася, сходжу з цієї каруселі. Дякую. Все було красиво", - ділилася емоціями зірка.

МакЅим, фото з Instagram
МакЅим, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Фанати, звичайно ж, прийшли в подив — про що пост. Багато хто став гадати, з ким же МакЅим розірвала стосунки... Але минуло кілька днів і співачка знову вийшла на зв'язок, щоб розставити всі крапки над "i".

"Не очікувала такого галасу навколо мого першого в 2022 році поста. Поспішаю запевнити, що до раніше відомих в інтернеті або обговорюваних в пресі імен він ніякого відношення не має. Те, що відбувається навколо мого особистого життя, особливо імена, ніхто знати не може!", - заявила артистка.

Цього разу підписники не стали атакувати виконавицю хіта "Знаешь ли ты" питаннями, а просто підтримали її.

Раніше повідомляли, співачка МакЅим заявила про важку втрату-оберігав її, поки була в комі: "Прощай, кішка".

Як повідомляв Знай.uа, МакЅим зізналася, що її приніс 2021 рік крім страшної хвороби: "Змусив відгородити від себе...".

Знай.uа писав, МакЅим після важкої хвороби стривожила фанатів "сплутаними" думками: "Знову загадки".