Популярна 38-річна російська співачка Марина Абросімова, яка вже, схоже, оговталася після важкої хвороби і курсу лікування в лікарні, продовжує ділитися зі своїми фанатами дуже цікавими фактами з життя.

Цього разу співачка МакЅим показала, як можна весело і тепло проводити час зі своїми друзями. Також співачка зізналася, що у неї з'явився "таємний шанувальник".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Абросімової в мережі Instagram.

"Як же це здорово, коли друзі завжди поруч, ви великі молодці", - пише Марина Абросімова в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Журналісти дізналися, що співачка продовжує жити на широку ногу. У її власності елітні квартири, розкішні іномарки і навіть школа мистецтв. А все завдяки заможному покровителю. Кажуть, що шанувальник МакЅим займає високу чиновницьку посаду. Можливо, він невільний, тому співачка і не поспішає розкривати його ім'я.

Зірка пересувається по Москві на шикарному "Майбаху" з ексклюзивним номером "777".

"Майбах - це подарунок дуже близької і дорогої мені людини, з яким я живу виключно по великій любові Моїй до нього. Це невеликий бонус, коли людина може собі дозволити робити такі подарунки", – зізнавалася МакЅим в недавньому інтерв'ю Ксенії Собчак.

Марина Абросимова
Марина Абросимова

Ціна двох автомобілів досягає 16 мільйонів рублів ($225 тис). Але це ще квіточки в порівнянні з квартирами, які належать зірці. МакЅим приймала Ксенію Собчак в елітних апартаментах, розташованих в багатоповерховій будівлі біля метро "Сокіл". Житловий будинок, зовні нагадує сталінські висотки, вважається самою помпезною спорудою за межами Садового кільця.

Квартира співачки площею в 500 квадратних метрів оцінюється експертами в 200 мільйонів рублів. МакЅим належить ще одна квартира в цьому ж будинку. Апартаменти площею 67 "квадратів" коштують приблизно 50 мільйонів ($700 тис).

Раніше повідомляли, МакЅим після коми видерлася на найнебезпечніше місце і попросила її знайти: "Маленька і беззахисна".

Як повідомляв Знай.uа, МакЅим після довгої хвороби повернулася до звичайного життя, вражаюче перетворення: "Слава Богу за все".

Знай.uа писав, змарніла МакЅим остаточно "воскресла" після коми, вимагає їсти і посміхається: "Рада бачити живою".