Стало відомо, що Кім Кардашьян поїхала на відпочинок в теплі краї зі своїм новим хлопцем – Пітом Девідсоном. Зірка не змусила себе довго чекати і вирішила поділитися шикарним знімком-селфі в купальнику під гарячим сонцем.

Відповідну фотографію продемонстрували в акаунті» peopletalk " Instagram.

"Кім Кардашьян поділилася першим селфі з відпустки зірка зараз насолоджується відпочинком разом з Пітом Девідсоном десь сумує один Каньє... #КімКардашьян",- підписаний розкішний знімок Кім Кардашьян.

Ні для кого не секрет, що Кім Кардашьяен і її сестри володіють унікальною жіночою красою. Однак потрібно зауважити той факт, що дуже багато людей вважають, що такої зірки, як Кім – занадто багато, навіть не дивлячись не те, що нею можна милуватися вічно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Публікація Кім Кардашьян, фото: Instagram
Публікація Кім Кардашьян, фото: Instagram

Багатотисячна аудиторія не може мовчати, коли бачить таке розкішне тіло і неземну красу моделі. Публіка не пройшла повз пост і написала відгуки під фотографією знаменитості.

Публікація Кім Кардашьян, фото: Instagram
Публікація Кім Кардашьян, фото: Instagram

"А" верблюжа лапка "в кадр не потрапила", "а крім кардашьян більше нікого не існує?! Вже набридли з ними", "Ну нічого, скоро він теж викладе))", "тільки кендел дженер і кардашьян, нудить ще таких парк постів про них і Відписка", "Каньє більше не сумує. Сумує УЕ", - написали своїм думки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Кім Кардашьян через ревнощі почала поводитися, як маленька дівчинка.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соцмережі показали передбачувану нову дівчину Кіньє Уеста.