У соціальній мережі розмістили дивовижну новину про знамениту актрису і модель Кім Кардашьян. Стало відомо, що вона влаштувала сцену ревнощів через те, що її хлопець Піт Девідсон провів новорічне шоу з Майлі Сайрус.

Відповідну публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalk" Instagram.

"Кім Кардашьян виявилася дуже ревнивою. Після того, як її хлопець Піт Девідсон і Майлі Сайрус разом провели новорічне шоу, Кім відписалася від співачки. Подробиці - за посиланням в описі #КімКардашьян #майлісайрус", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка стежить за творчістю і особистим життям знаменитої моделі, вважає, що відносини Кім з Пітом Девідсоном – просто піар хід.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Кім Кардашян і Піт Девідсон
Кім Кардашян і Піт Девідсон

Після того, як люди дізналися про те, Кім Кардашяьн відписалася від Майлі Сайрус в соцмережах, вони не стали мовчати і почали коментувати цю новину.

Майлі Сайрус
Майлі Сайрус

"Цей жест лише доводить, що всі їхні стосунки продуманий піар хід", "а від хлопця відписалася? Або він знову як все покірна жертва?", "що за дитячий садок", "Ось це новини!!! Прям дуже цікаво", "це ж наскільки фігово має бути в житті і з новинами, щоб моніторити хто на кого підписаний", "все ж шоу Новорічні в записі показують, а не в прямому ефірі?! Чо за маячню?! Піт", "він їй в сини годиться", - написали свої думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" Instagram

Нагадаємо, що Кіньє Уест скоро випустить новий альбом.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", фанати просять Кім Кардашьян повернутися в Каньє Весту.