Анатолій Анатоліч взяв заслужений відпочинок від міжнародних марафонів, на яких він бував минулого року.

Нью-Йорк, Київ, Лондон і Валенсія залишилися в 2021 році, і зараз ведучий "Ранок з Україною" вирішив привітати шанувальників з Різдвом, поділившись сімейним знімком, на якому він постав разом зі своїми малятками. Виставив фотографію Анатолій на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч осіб.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

"Нехай буде гармонія і любов у ваших сім'ях! Над своїм щастям потрібно трудиться, воно не падає з неба, хоча сьогодні можна і побажати щоб щось хороше на вас плюхнулося. Спадок від дядечка з Майамі, або несподівана пропозиція роботи на рік в Барселоні. Ну або чого б ви собі хотіли зараз", - пише Анатолій Анатоліч.

Він разом з доньками виявився, найімовірніше, десь на пляжі. Одну дівчинку він тримає на руках, а друга - коштує близько, але без шапочки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

"Які ви чарівні!🙌 ", "Світлих подій, благополуччя, миру всій великій родині!", "Шапка з емблемою Хогвартса додає вашому фото ще більше магічності", "Які ви красиві😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, багатодітна Дзига перетворила Анатолія Анатоліча на слухняного Ельфа: "Манюня..."

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч розповів, про що мріяв в юному віці - про дружину і дітей ні слова: "я дуже хотів..."

Знай.ua писав, Юла зізналася, що ніколи не зробить у шлюбі з Анатолієм Анатолічем: "Розбираємося самі"