Відомий український артист Андрій Данилко розповів, чому він завжди носить кепку і чорний одяг. Що ж це, похмурий настрій або ж фішка образу.

Розповів він про це під час національного відбору на Євробачення, який пройшов ще в 2020 році, до пандемії. З цього шматочку зробили нарізку, і опублікували в соціальну мережу TikTok.

Практично завжди, як можна помітити, Андрій Данилко ходить весь в чорному, і також кепці. Це невід'ємна частина його образу, і по всій видимості у нього весь гардероб складається з однакових речей.

"Як людина завжди зайнята, у мене багато кепок. Це"спецівка". Ви ж не говорите лікаря, чому він завжди в білому. Мені так зручно. Вже навіть кажуть:" Чому ти одягнувся як Данилко", ‒ жартує музикант.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

По всій видимості, це ніяк не пов'язано з його емоційним станом, як багато хто міг подумати. Мабуть, яскравих образів йому вистачає, коли він вбирається в образ Вєрки Сердючки, і іноді хочеться побути самим собою.

У коментарях під роликом в соціальній мережі TikTok користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Андрій кращий😂 🔥";

"Тіна так уважно слухає";

"Це кепка🙃";

"Сам запитав і сам відповів🤝";

"Я лікар не люблю білий з цього завжди в блакитному🥰";

"Перший раз без маски😶".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

До слова, чоловік протягом п'яти років залишався незмінним суддею на національному відборі на Євробачення, проте чи збереже він цей статус в 2022 році-невідомо, так як тепер організацією конкурсу займається інший телеканал.

Нагадаємо, що Андрія Данилка "клонували" у фіналі шоу "Маска" , а він і не проти

Раніше повідомляється, що мама Вєрки Сердючки показала "хмільні" вихідні після Нового року

Також, Андрію Данилку пропонували посаду президента України, в оточенні Сердючки поповзли чутки