Не так давно закінчився фінальний, сьомий сезон серіалу "Свати". Закінчилася історія, довжиною практично в 15 років, актори стали одним цілим, і дружать навіть у житті.

У мережі з'явився ролик з фільму, в якому показали бекстейдж зйомок шостого сезону, в далекому 2011 році. З того моменту пройшло чимало вже часу, і актори сильно виросли.

Конкретно на цих кадрах показали Анну Кошмал, яка зіграла Женю Ковальову, а також Марину Сердешнюк, що зіграла її найкращу подругу Катю.

@svatixsweet

а у вас есть лучшая подруга?💗#сваты #женькасваты #иванбудько

♬ оригинальный звук - сериал "сваты"

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У перервах між зйомками вони зізналися, що неймовірно подружилися на знімальному майданчику, і відмінно проводять час разом.

"Ми в принципі дружимо. Нам дуже подобається разом зніматися, ми команда " - кажуть дівчата. Далі йде нарізка з наймиліших моментів серіалу.

Цей епізод знімався практично десять років тому, і продовжилася їхня дружба вже після закінчення серіалу - невідомо, так як з'являлися разом під прицілом камер вони вкрай рідко.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Серіал дитинства🥰 🥺";

"Марина сказала що вони не спілкуються🥺 🥺";

"Шкода, в житті не спілкуються 💔".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що фінальний сезон серіалу вийшов на екрани в кінці 2021 року, і це було справжнім подарунком для шанувальників перед Новим роком, адже його довелося чекати близько десяти років з певних причин.

Нагадаємо, що Анна Кошмал з серіалу "Свати" показала всі таємниці Жені і Федора Добронравова

Раніше повідомлялося, що Женя зі "Сватів" після прощання з Добронравовим повернулася в Україну

Також, як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості - за що її полюбив Іван Степанович