Арсен Мірзоян зовсім недавно ділився сімейною фотографією з поїздки в засніжені Карпати.

Він опинився разом з двома синами від попереднього шлюбу з Анною - з Владом і Артемом, а також з малятком Уляною від Тоні Матвієнко. Вони зліпили невеликого сніговика, зробили йому очі з яблук, ручки, волосся, брови і навіть рот з великими вусами.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Арсен часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб. Цього разу він знову опинився разом з хлопцями, але вже більше уваги приділив їм самим, поки вони розважаються на санках по засніжених дорогах.

"Справжня зима і справжні емоції :) коли б я ще поїхав на санках?", - пише Арсен Мірзоян у публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діти Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Діти Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"Гарного відпочинку та справжніх, щирих, приємних вражень та емоцій!", "Щастя Вам, З Різдвом!", "Ось я розумію - Різдво!☃️", - пишуть користувачі в коментарях.

Для відпочинку вони обрали невелике містечко Яремче в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян "возз'єднав" дітей від першого шлюбу з донькою від Тоні Матвієнко: про таких старших братів мріє кожна дівчинка

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян порадив, як увійти в режим після Нового року: Тоні Матвієнко дістався справжній "морж"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян залишив Тоню Матвієнко заради синів від першого шлюбу: "Ми погнали"