У соціальній мережі розмістили дуже скандальну інформацію. Стало відомо, що Джоан Роулінг висунули дуже незрозуміле і несподіване звинувачення.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Джоан Роулінг звинуватили в антисемітизмі через гоблінів, керуючих банком "Грінготтс". Подробиці - на сайті @spletnik_ru #spletnik #spletnikru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка підписана на сторінку про знаменитостей, просто не змогла втриматися від обурення. Люди не пройшли повз не стали мовчати, вони виговорилися в коментарях з цього приводу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Джоан Роулінг
Джоан Роулінг

"Що курять ці люди?", "Заколебали", "як не соромно гнати на людину, яка дорослим і їх дітям подарувала кращу Всесвіт чарівництва і магії!!!!! Невдячні!!!!!!! Слів немає цензурних для таких нелюдей", "Немає слів ... варто було назвати жінок жінками і понеслося ... залиште Роулінг в спокої !! Вона подарувала шедевр всьому світу, на якому росте вже жодне покоління", "вона комусь дорогу перейшла, не інакше...загнобили вже бідну жінку"," це що за маячня", "як ніби хтось дуже хоче її "скасувати"! Дістали! Вже не знають до чого причепитися! #отстаньтеотроулінг", - залишили відгуки незадоволені юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram.
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram.

Нагадаємо, що Рон Візлі проговорився про нову частину Гаррі Поттера.