Наталя Могилевська досить часто викладає різні фотографії та відео в Інтернеті. Зовсім недавно, перед Різдвом, вона опинилася в одному лише халатику, чуйна оголивши ногу і розповідаючи українцям про олів'є близько величезного букета з білими трояндами.

Виконавиця тоді цікавилася, чи з'їли її фанати все те, що було наготовлено. А зараз вона вирішила привітати українців з Різдвом, біля новорічної ялинки. Відео було опубліковано на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Наталія Могилевська та Ірина Білик. Фото: Главком
Наталія Могилевська та Ірина Білик. Фото: Главком
Наталія Могилевська та Ірина Білик. Фото: Главком

"З Різдвом Христовим! Нехай Бог дарує нам любов, тепло, затишок в наших будинках. Прощення за все, що ми робили і робимо не так і допоможе нам подяку, повагу один до одного і безумовна любов. Любові нас всім! З Різдвом Христовим✨", - пише Наталія Могилевська в публікації.

Фото зі сторінки Наталії Могилевської
Фото зі сторінки Наталії Могилевської

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"З Різдвом Христовим! Любові, тепла і натхнення!❤", "Пишаюся вашою творчістю, вашим голосом і змістом пісень", "I Вас з Різдвом Христовим. - Я не знаю, - сказав він, - але я не знаю, що з тобою робити", "Дуже красиво українською мовою", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Кузьма тонув в її очах: з'явилися архівні кадри Скрябіна з Могилевської задовго до його загибелі

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик і Наталія Могилевська зібралися, щоб попрощатися зі старим роком і викликали захват у Лесі Нікітюк: "Дві легенди"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська заінтригувала українців тим, що робитиме перед Новим роком: "Для арабських шейхів"