Солістка популярної групи Kazka Олександра Заріцька не раз радувала українців шикарними знімками з фотосесій, де завгодно - на студії, на відкритій локації.
Якось раз вона навіть поділилася безліччю матеріалів з однією з таких "прогулянок", в якій взяв участь її партнер Юрій Мєшков по шоу "Танці з зірками". Вони влаштували справжню романтику на вулицях, в під'їзді, в якомусь закладі. А зараз Олександра вирішила злегка відпочити поза Україною, чим зараз користуються багато зірок шоу-бізнесу, включаючи актрис "Жіночого кварталу" і так далі.

Олександра Заріцька, фото: Instagram
Олександра Заріцька, фото: Instagram

Але Заріцька не вибрала Мальдіви, Таїланд та інші жаркі країни, де можна поніжитися на пляжі. Вона полетіла до Грузії і опинилася в самій столиці - Тбілісі. Фотографії звідти вона викладає на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

"Tbilisi, day 2, напишіть що-небудь приємне, а я вам🌚", - пише Олександра в публікації.

Перші кілька фотографій були зроблені на тлі неонової вивіски, а потім вона показала місцеву рослинність, як вона їсть полуничку і різноманітність фруктів на продажу.

Олександра Заріцька, фото з instagram
Олександра Заріцька, фото з instagram

"Миру і добра вам в цей світлий день", "Такі колоритні і яскраві фото", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Олександра Зарiцька влаштувала романтичне "побачення" з партнером з "Танці з зірками": мало не поцілувалися перед камерою

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Танців з зірками" Жора Корольов помер у Польщі: остигле тіло знайшла кохана

Знай.ua писав, Олександра Зарiцька з "KAZKA" змусила свого партнера по "танцям з зірками" лізти в багажник серед лісу: "Це було хвилююче"