Відома українська журналістка, телеведуча, а також інтерв'юер Маша Єфросиніна, яка останнім часом часто піднімає тему про права жінок, приготувала для своїх слухачів і глядачів інформацію про новий проєкт "Мій Секрет". Цього разу свої таємниці розповідатиме популярний хореограф Женя Кот.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram
Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram

"Навесні минулого року в ефірі каналу СТБ вийшов спецвипуск проєкту "Мій Секрет", героїнею якого стала Ірина Білик. У Іри був ювілейний тур, і багато особистих змін. Але ми все одно переживали, як глядач поставиться до повернення на телеекран жанру інтерв'ю. Переживали через вельми парадоксального явища: в Інтернеті цей жанр один з найпопулярніших в останні роки, а на телебаченні завжди вважався ризикованим. І ось епізод з Ірою подивилися майже як"кріпосну".

Для нас, команди проекту і мене, це був шанс на те, що телеглядач тепер теж хоче бачити справжність популярних людей. Плюс я дуже добре знаю, що інтерв'ю для телеефіру - це гігантські потужності: редакторські, журналістські, технічні та монтажні-це можливість по максимуму розкрити для вас героя …

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

І ось ми вирушили в знімальний період. Він тривав довго і, зізнаюся, важко: більшість з відомих українців так і не знайшли в собі можливість на таке радикальне публічне оголення, як ви побачите в цьому проекті! І я їх, звичайно, розумію - на це потрібна внутрішня готовність!

Але рівно з такою ж силою я висловлюю своє захоплення тим, хто наважився! Кожне інтерв'ю, яке ви будете відтепер дивитися по п'ятницях о 19:45 - це, без перебільшення, десятки годин розмов. На СТБ в ефірі прем'єрний випуск "Мій Секрет" з героєм Євген Кот. Але це ще не все! Відразу після нього буде показана розширена версія того інтерв'ю з Іриною Білик, яке розірвало ефір навесні! Приємного Вам перегляду!", - пише Маша Єфросиніна.

Женя Кот, фото: Instagram
Женя Кот, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Полякова, Каменських, Цимбалюк і Єфросиніна "погнали" з українців зайве салко, що залишилося після новорічного застілля: "Признавайтеся...".

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова, Настя Каменських і Маша Єфросиніна помірялися самими соковитими частинами тіла: не можуть без цього жити.

Знай.uа писав, "Холостяк" Алекс Топольський видав правду про новий сезон, тепер Злату Огнєвіч можна зрозуміти: "Одкровення і випробування".