Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та популярна українська блогерка Даша Квіткова розчулила мережу милими сімейними кадрами.

Дружина телеведучого Микити Добриніна має чимало шанувальників, саме тому Даша Квіткова намагається часто тішити їх новими фото, відео, цікавими новинами з особистого життя, порадами або ж своїми думками стосовно тої, чи іншої теми на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.7 мільйона осіб.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Цього разу Даша Квіткова вирішила поділитися милими сімейними кадрами. На одній зі світлин чоловік блогерки позував посміхаючись та тримаючи на руках їхнього маленького сина Льва та його іграшкового ведмедика. Сама ж дівчина обійняла найдорожчих чоловіків та мило посміхнулася.

Фото зі сторінки Даші Квіткової
Фото зі сторінки Даші Квіткової

Для фотосесії Даша Квіткова одягла чорний джемпер та картатий кардиган. Свій образ молода матуся доповнила стильними сережками та легким макіяжем. Микита Добринін позував у джинсах та теж чорному джемпері. А їхній синок сфотографувався у бежевих штанцях та в'язаному светрі. Його образ доповнила в'язана бежева шапочка.

"З Різдвом Христовим 🎄 Нехай у вашій душі завжди буде світло", - зазначила Даша Квіткова.

Фанати блогерки також привітало її родину зі святами. До того ж деякі з низ зазначили, що родина Даші Квіткової виглядає дуже щасливою.

"Які ви тут щасливі!!!", "Дякуємо, і вас😊", "З Різдвом Христовим🙌", "Дашуль, так на тебе схожий💕", "Щасливого Різдва😍", "Дуже світлі, добрі, теплі, душевні кадри !!! 🔥❤️🔥❤️ С Різдвом Христовим!!!", - зазначили вони.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Даша Квіткова приголубила красеня на очах у Микити Добриніна: "Ніжності, пристрасті". Переможниця шоу "Холостяк" підкорила аудиторію своєю ніжністю

Також Знай писав, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова пропустила українців до трусиків, натякаючи на спекотні нічки: "Якщо ви не готові..."

Раніше Знай писав, Даша Квіткова зробила пластику на обличчі й показалась у пластирах після операції: "Була ямка". Знаменитість розповіла про те, що заповнювала цю ваду зовнішності