Даша Квіткова зворушила українців фотографією з родиною. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей. З ними вона спілкується про своє особисте життя, вихованні дітей, кар'єрі, а також піднімає різні філософські теми. Іноді Квіткова комунікує з ними у форматі сторіз.

27 Грудня Дар'я Квіткова опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram. Дівчина ніжно обіймає свого сина Лева і лежить на дивані. Поруч з нею сидить Микита Добринін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ви прекрасна сім'я. З наступаючим Вас Новим роком. Нехай у вашій родині завжди буде гармонія,підтримка,море любові,ніжності, пристрасті. Маленькому Леву, здоров'я, міцного сну і гарного апетиту😍😍😍😍🎉🎉🎉🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘"; "солодкі такі", - повідомляють вони.

Нагадавши, Злата Огневич розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".