Відома українська співачка, часта гостя багатьох розважальних телевізійних шоу, дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва, яка нещодавно оскандалилася спільним треком з казахстанським репером Аділем Жалєловим (Скриптоніт), продовжує сильно дивувати своїх шанувальників.

Дорофєєва в TikTok відкрила рота і вимовила багато "російських" матів. Схоже, Надя забула, що на неї в мережі в основному дивляться діти.

До слова, потрібно пам'ятати, що обличчя Наді Дорофєєвої зараз не тільки на телеекранах або в смартфонах на YouTube, але і в магазинах косметики, де вона стала зіркою реклами одного з брендів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в мережі TikTok.

Так, Дорофєєва Надія Володимирівна 1990 року народження в новому відео, обговорюючи своє вміння "будувати зі слів речення" показала, що знає добірний російський мат.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відео Наді Дорофєєвої, скріншот: TikTok
Відео Наді Дорофєєвої, скріншот: TikTok

Після того як у Наді не вийшло розповісти про вихід нових пісень або якомусь співробітництві з сервісом Apple Music вона вирішила сказати так: "А ми можемо заздалегідь світити ось цей пісню, ну... в Apple Music нічого ж, у них немає ексклюзив... Бл*ть, что, с*ка... Я зараз перегляну все відео".

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Найдивовижніше те, що артистка навіть не почервоніла під час відео. А ще більш дивний той факт, що це не ефір, а особисте повідомлення Наді в одному з месенджерів, яким вона поділилася навмисне.

Раніше повідомляли, Володимир Дантес захотів того, чого не зміг отримати від Наді Дорофєєвої: "Це могли б бути ми з тобою, але...".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва оголила апетитну п'яту точку, але українці захотіли більшого: "Дуже треба, друг просить".

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва повторила долю Насті Каменських в Мексиці: "Боюся і ненавиджу".